ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Λίγα λόγια δια τον Δήμο

Η Οργάνωση του Δημαρχείου

Εξυπηρέτηση του Πολίτη

ΔΕΠΟΚΑ-ΚΑΠΗ

Πολιτιστικά. Αθλητικά, Εκπαίδευση, Εκδόσεις.................

Τα έργα που έγιναν, τα έργα που θα γίνουν

Δελτία Τύπου, Προκηρύξεις, Προγράμματα Χρηματοδοτήσεων.......

Ελειός-Πρόννοι.....Ζωή, Φύση, Πολιτισμός, Εκδηλώσεις,....

Χάρτες,Παραλίες,Αξιοθέατα, Συγκοινωνίες,Πληροφορίες....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  ΚΑΤΕΛΕΙΟΣ-ΠΟΡΟΣ-ΣΚΑΛΑ ......Διαλέξτε τον Τουριστικό σας προορισμό Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
     

     

Δελτίο Τύπου Δήμου Ελειού - Πρόννων την 19/08/2004
Θέμα :
12η συνεδρίαση 2004 του Δημοτικού Συμβουλίου Ελειού-Πρόννων

 

Την 10η Αυγούστου 2004  πραγματοποιήθηκε η 12η  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελειού-Πρόννων στο Δημοτικό Κατάστημα Πάστρας και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα: 

1.   Έγινε ανάθεση των μελετών: Γεωλογική και γεωτεχνική αναγνώριση του   γηπέδου της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Πόρου-Σκάλας.

      Γεωλογική και γεωτεχνική αναγνώριση της οδού πρόσβασης - Γεωλογική και  γεωτεχνική αναγνώριση των αγωγών προσαγωγής και απαγωγής - Γεωλογική  αναγνώριση του υποθαλάσσιου αγωγού και φρεατίου φόρτισης των έργων  διάθεσης της ΕΕΛ Πόρου - Σκάλας.

Προμελέτη και τεύχη δημοπράτησης του υποθαλάσσιου αγωγού προσαγωγής και του αγωγού  απαγωγής λυμάτων από την ΕΕΛ Πόρου - Σκάλας.       

Στους Μεντέ Αλέξανδρο, Πολιτικό Μηχανικό και Παναγιώτου Ανδρέα, Γεωλόγο.                                                            

2.   Έγινε αποδοχή των όρων προκήρυξης της μελέτης Δημοτικού Διαμερίσματος  Πόρου, Δήμου Ελειού-Πρόννων στα πλαίσια του έργου: Ολοκλήρωση των απαιτούμενων, με βάση την οδηγία 91/271/ΕΟΚ, υποδομών συλλογής και επεξεργασία λυμάτων στη Νότια Κεφαλονιά.        

3.    Έγινε ορισμός οργάνου αρμόδιου για την εκτέλεση των διοικητικών πράξεων και  το κλείσιμο των άνευ αδείας λειτουργούντων καταστημάτων και επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο θα αποτελείται από τον Αντιδήμαρχο, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, στο οποίο βρίσκεται το κατάστημα και το  Γραμματέα του Δημοτικού Διαμερίσματος.        

4.    Λήφθηκε απόφαση για την αποβολή από την παραλία της Σκάλας της κ. Σούλη Αντιγόνης λόγω μη τήρησης των όρων της δημοπρασίας για ενοικίαση ομπρελών.

5.   Έγινε αποδοχή μελετών.                                            

6.   Αποφασίστηκε να γνωμοδοτήσει το Τοπικό Συμβούλιο Πόρου σχεικά με τη  διάνοιξη  αγροτικού δρόμου προς τοποθεσία Μεγάλη Ράχη Αννινάτων  για τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Διαμερίσματος Σκάλας.

7.   Έγινε τροποποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2004.

8.    Έγινε αποδοχή δωρεάς τμήματος ακινήτου στη θέση Σταύλος ή Ρεμετζάτα, εντός ορίων οικισμού Ξενόπουλου Δημοτικού Διαμερίσματος Ξενόπουλου, του  Δήμου Ελειού - Πρόννων ιδιοκτησίας Αλεξάτου  Βασιλικής.                                        

9.   Έγινε αποδοχή δωρεάς τμήματος ακινήτου εντός ορίων οικισμού  Κολαϊτη, Δημοτικού Διαμερίσματος Χιονάτων, Δήμου Ελειού - Πρόννων ιδιοκτησίας Δημάτου Παναγιώτη.

10. Έγινε αποδοχή δωρεάς τμήματος ακινήτου στη θέση Ρεντούφλου εντός ορίων οικισμού Μαυράτων, Δημοτικού Διαμερίσματος Μαυράτων Δήμου Ελειού - Πρόννων, ιδιοκτησίας Τσιμάρα Χριστόδουλου. 

11. Αποφασίστηκε η απευθείας ανάθεση λόγω του κατεπείγοντος σε ιδιώτη μηχανολόγο-  μηχανικό της προμήθειας και κατασκευής Η/Μ εξοπλισμού για την αξιοποίηση της λιμνοδεξαμενής L2.

12. Αποφασίστηκε η απευθείας ανάθεση λόγω του κατεπείγοντος σε ιδιώτη μηχανολόγο- μηχανικό της προμήθειας και κατασκευής Η/Μ εξοπλισμο απολύμανσης και φίλτρανσης του νερού της λιμνοδεξαμενής L2.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ


Copyright © 2004, Δήμος Ελειού-Πρόννων