ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Λίγα λόγια δια τον Δήμο

Η Οργάνωση του Δημαρχείου

Εξυπηρέτηση του Πολίτη

ΔΕΠΟΚΑ-ΚΑΠΗ

Πολιτιστικά. Αθλητικά, Εκπαίδευση, Εκδόσεις.................

Τα έργα που έγιναν, τα έργα που θα γίνουν

Δελτία Τύπου, Προκηρύξεις, Προγράμματα Χρηματοδοτήσεων.......

Ελειός-Πρόννοι.....Ζωή, Φύση, Πολιτισμός, Εκδηλώσεις,....

Χάρτες,Παραλίες,Αξιοθέατα, Συγκοινωνίες,Πληροφορίες....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Web Design

  ΚΑΤΕΛΕΙΟΣ-ΠΟΡΟΣ-ΣΚΑΛΑ ......Διαλέξτε τον Τουριστικό σας προορισμό Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
     

     

Δελτίο Τύπου Δήμου Ελειού - Πρόννων της 17/02/2003
Θέμα :
Μετάβαση του κ. Γ. Μεταξά στην Αθήνα όπου...

 

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων Μάκης Μεταξάς συνοδευόμενος από τον Δ/ντή της ΔΕ.ΠΟ.ΚΑ. και υπεύθυνο Προγραμματισμού Πολιτικό Μηχανικό κ. Τάσο Γεωργόπουλο και τον οικονομολόγο Σταύρο Κορκό, στέλεχος του Δημοτικού Κ.Ε.Π.

Κατά την εκεί παραμονή τους, παραβρέθηκαν στην Διημερίδα που διοργάνωσε η ΚΕΔΚΕ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα με θέμα « Ο ρόλος των Ο.Τ.Α. στις νέες πολιτικές για την απασχόληση και την ανάπτυξη» και στην έκθεση της HELECO με θέμα « Τεχνολογία Περιβάλλοντος για τον 21ο αιώνα».

Επισκέφθηκαν κατά σειρά :

1.      Την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του « ΑΘΗΝΑ 2004» προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις για τα οξυμένα οικονομικά και τεχνικά προβλήματα που έχουν παρουσιασθεί ύστερα από την δημοπράτηση του έργου « Αθλητικό Κέντρο Τζαννάτων».

2.      Το Υπουργείο Εσωτερικών όπου είχαν συνάντηση με τον Υπουργό Σταύρο Μπένο για τα προγράμματα Ε.Α.Π.ΤΑ., Ε.Π.Τ.Α., Λειτουργία Κ.Ε.Π., Πολιτική Προστασία κ.λ.π.

3.      Το Υπουργείο Γεωργίας και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του, τις Υπηρεσίες του Ε.Π.Α.Λ. όπου παραβρέθηκαν σε σύσκεψη υπό την Προεδρία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου κ. Λουράντου με αντικείμενο την ένταξη του Αλιευτικού Καταφυγίου Κατελειού στην δεύτερη προκήρυξη του Ε.Π.Α.Λ. για τα αλιευτικά καταφύγια η οποία θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

4.      Τον Ο.Σ.Κ. ( Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων) όπου παραβρέθηκαν σε σύσκεψη με τον Πρόεδρο του Ο.Σ.Κ. κ. Δημήτριο Σκαμνάκη για την δυνατότητα ανέγερσης νέου σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου-Λυκείου στο Δήμο μας. 

5.      Το Υπουργείο Ανάπτυξης όπου είχαν συνάντηση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Βουλευτή του Νομού κ. Αλέξανδρο Καλαφάτη προκειμένου  να τον ενημερώσουν για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τον Δήμο και να του ζητήσουν την ενεργή συμμετοχή του στην υλοποίηση των στόχων του Δήμου μας. Ο κ. Υφυπουργός υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε δίκαιο αίτημα της περιοχής.

6.      Τέλος επισκέφθηκαν την ΣΤ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων στην Πάτρα όπου είχαν συνάντηση με τον Προϊστάμενό της Αρχαιολόγο κ. Μιχάλη Πετρόπουλο με αντικείμενο την καλύτερη δυνατή συνεργασία των δύο Υπηρεσιών ενόψει όλων των εγκρίσεων που θα απαιτηθούν για την υποβολή των φακέλων του Δήμου μας στην Διαχειριστική Επιτροπή του Γ' Κ.Π.Σ.

 Επιστρέφοντας από την Αθήνα ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Νομάρχη του Νομού μας κ. Διονύσιο Λευκαδίτη για την πορεία της υλοποίησης των παραπάνω έργων προκειμένου  να υπάρξει η καλύτερη δυνατή συνεργασία Δήμου και Νομαρχίας.             


Copyright © 2002, Δήμος Ελειού-Πρόννων