ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Λίγα λόγια δια τον Δήμο

Η Οργάνωση του Δημαρχείου

Εξυπηρέτηση του Πολίτη

ΔΕΠΟΚΑ-ΚΑΠΗ

Πολιτιστικά. Αθλητικά, Εκπαίδευση, Εκδόσεις.................

Τα έργα που έγιναν, τα έργα που θα γίνουν

Δελτία Τύπου, Προκηρύξεις, Προγράμματα Χρηματοδοτήσεων.......

Ελειός-Πρόννοι.....Ζωή, Φύση, Πολιτισμός, Εκδηλώσεις,....

Χάρτες,Παραλίες,Αξιοθέατα, Συγκοινωνίες,Πληροφορίες....


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Web Design

  ΚΑΤΕΛΕΙΟΣ-ΠΟΡΟΣ-ΣΚΑΛΑ ......Διαλέξτε τον Τουριστικό σας προορισμό Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
     

     

Δελτίο Τύπου Δήμου Ελειού - Πρόννων της 13/03/2001
Θέμα :
Κύκλος Λαϊκών Συνελεύσεων

 

Συνεχίζεται με επιτυχία ο κύκλος Λαϊκών Συνελεύσεων που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ελειού-Πρόννων. Όπως είναι γνωστό με πρωτοβουλία του Δήμου Ελειού-Πρόννων πραγματοποιούνται τουλάχιστον δύο Λαϊκές Συνελεύσεις σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα ετησίως καθώς και Συνελεύσεις σε όλους τους μεγαλύτερους οικισμούς.
Ήδη πραγματοποιήθηκαν Συνελεύσεις στην Πάστρα την Τρίτη 6 Μαρτίου, στα Αργίνια και στο Βαλεριάνο την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στον 'Αγιο Νικόλαο το Σάββατο 10 Μαρτίου, στο Μαρκόπουλο την Κυριακή 11 Μαρτίου, στην Αγία Ειρήνη τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και στα Μαυράτα την Τρίτη 13 Μαρτίου 2001.
Σε όλες τις Συνελεύσεις γίνεται αναλυτική αναφορά από το Δήμαρχο Ελειού-Πρόννων κ. Ανδρέα Ζαπάντη στα προγράμματα , στις δραστηριότητες και στα έργα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και πρωτοβουλίες που προετοιμάζεται η υλοποίησή τους στο Δήμο Ελειού-Πρόννων.
Ακολουθεί διάλογος και ανταλλαγή απόψεων με τους Προέδρους και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων, τους εκπροσώπους τοπικών φορέων και τους κατοίκους που περιλαμβάνει προτάσεις , αιτήματα, αξιολόγηση δραστηριοτήτων και κριτική αντιμετώπιση θεμάτων.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι ο Δημόσιος Διάλογος και οι ανοικτές δημοκρατικές 
διαδικασίες που εφαρμόζει ο Δήμος Ελειού-Πρόννων αποτελούν μια πολύ σημαντική 
πρωτοβουλία που έχει σαν αποτέλεσμα την έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής, τη στήριξη και την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Δήμου και την αποτελεσματική προώθηση δημιουργικών πρωτοβουλιών σε όλους τους τομείς. 


Copyright © 2002, Δήμος Ελειού-Πρόννων