ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Λίγα λόγια δια τον Δήμο

Η Οργάνωση του Δημαρχείου

Εξυπηρέτηση του Πολίτη

ΔΕΠΟΚΑ-ΚΑΠΗ

Πολιτιστικά. Αθλητικά, Εκπαίδευση, Εκδόσεις.................

Τα έργα που έγιναν, τα έργα που θα γίνουν

Δελτία Τύπου, Προκηρύξεις, Προγράμματα Χρηματοδοτήσεων.......

Ελειός-Πρόννοι.....Ζωή, Φύση, Πολιτισμός, Εκδηλώσεις,....

Χάρτες,Παραλίες,Αξιοθέατα, Συγκοινωνίες,Πληροφορίες....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Web Design

  ΚΑΤΕΛΕΙΟΣ-ΠΟΡΟΣ-ΣΚΑΛΑ ......Διαλέξτε τον Τουριστικό σας προορισμό Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
     

     

Δελτίο Τύπου Δήμου Ελειού - Πρόννων της 11/03/2003
Θέμα :
Εκδήλωση Καθαράς Δευτέρας 2003

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Δήμου Ελειού-Πρόννων , το χορευτικό συγκρότημα των Καμιναράτων και οι Καντρίλιες-Λαντσιέρες από την Παλλική τα οποία έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Δήμος Ελειού-Πρόννων και το τοπικό συμβούλιο Σκάλας την Καθαρά Δευτέρα στην Σκάλα. Η αθρόα συμμετοχή του κόσμου όλη μέρα  με κέφι και ζωντάνια μέχρι αργά το απόγευμα, ο πλούσιος μπουφές και το μουσικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με την παρουσία τους τίμησαν τις εκδηλώσεις ο Νομάρχης κ. Λευκαδίτης, ο Αντινομάρχης κ. Κουρής, ο Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων κ. Μεταξάς-Αγγελετάτος ,ο δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου κ. Αλιβιζάτος, οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ. Θ Γαλιατσάτος και Κοκκώσης Γεράσιμος, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Καμπίτσης Βασίλειος όπου ήταν και ο χορηγός της διαφήμισης του Δήμου,  τοπικοί σύμβουλοι όλων των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Ελειού-Πρόννων.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στην αφιλοκερδή εργασία που προσέφεραν οι δημότες της περιοχής και στην ορχήστρα του κ. Παλημέρη και στο Βιολί του Κ. Χανδρινού Γ. που κράτησαν ζωντανό το κέφι μέχρι αργά το απόγευμα.

Την παρουσία τους στις εκδηλώσεις αξιοποίησαν οι μαθητές της Γ Λυκείου Πάστρας όπου με την  ενεργή συμμετοχή τους εξασφάλισαν  το απαιτούμενο ποσό για την εκδρομή τους.


Copyright © 2002, Δήμος Ελειού-Πρόννων