ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Λίγα λόγια δια τον Δήμο

Η Οργάνωση του Δημαρχείου

Εξυπηρέτηση του Πολίτη

ΔΕΠΟΚΑ-ΚΑΠΗ

Πολιτιστικά. Αθλητικά, Εκπαίδευση, Εκδόσεις.................

Τα έργα που έγιναν, τα έργα που θα γίνουν

Δελτία Τύπου, Προκηρύξεις, Προγράμματα Χρηματοδοτήσεων.......

Ελειός-Πρόννοι.....Ζωή, Φύση, Πολιτισμός, Εκδηλώσεις,....

Χάρτες,Παραλίες,Αξιοθέατα, Συγκοινωνίες,Πληροφορίες....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Web Design

  ΚΑΤΕΛΕΙΟΣ-ΠΟΡΟΣ-ΣΚΑΛΑ ......Διαλέξτε τον Τουριστικό σας προορισμό Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
     

     

Δελτίο Τύπου Δήμου Ελειού - Πρόννων της 09/10/2001
Θέμα : Σ
υνάντηση με τους κτηνοτρόφους 

 

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ελειού-Πρόννων Ανδρέα Α.Ζαπάντη έγινε συνάντηση με τους κτηνοτρόφους της περιοχής. Παρέστησαν επίσης ο Αντιδημάρχος κ.Κρητικός Γεράσιμος, ο γεωπόνος της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης , υπεύθυνος για το "πρόγραμμα των Νέων Αγροτών" κ. Κώστας Κουτσός και η γεωπόνος του Δήμου κ.Ζαπάντη Αλεξία. Η συνάντηση έγινε στο Δημοτικό Κατάστημα της Πάστρας το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2001.

Θέματα στην συνάντηση αυτή ήταν : α) η ενημέρωση στα καινούργια προγράμματα για νέους αγρότες, β) σχέδια βελτίωσης, γ) επιδοτήσεις εξισωτικής , δ)χώροι πρόψυξης γάλακτος.

Ο Δήμαρχος κατά την εισήγησή του τόνισε την μεγάλη σημασία της κτηνοτροφίας για την περιοχή μας καθώς και την σπουδαιότητα στην εφαρμογή των νέων αγροτικών προγραμμάτων. Ενημέρωσε αναλυτικά τους κτηνοτρόφους της περιοχής για τις προσπάθειες και τις δραστηριότητες του Δήμου καθώς για την εξέλιξη όλων των προγραμμάτων και πρωτοβουλιών και για την πορεία των έργων που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Ο κ.Κουτσός γεωπόνος της Δ/σης Αγροτικής Ανάπτυξης παρουσίασε τις προϋποθέσεις και τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να ενταχθούν στα προγράμματα των νέων αγροτών. Επίσης τονίστηκαν οι διαφορές των προγραμμάτων αυτών σε σύγκριση με τα προγράμματα του Β' Κ.Π.Σ.( Νέοι αγρότες, σχέδια βελτίωσης).

Η κ.Ζαπάντη Αλεξία γεωπόνος του Δήμου Ελειού-Πρόννων αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που αναλαμβάνει πλέον ο Δήμος στην εφαρμογή των νέων προγραμμάτων , στους χώρους και στις συνθήκες πρόψυξης γάλακτος (κατασκευή παγολεκάνων) ,καθώς και στην χρησιμοποίηση των κοινοτικών βοσκοτόπων από τους κτηνοτρόφους.


Copyright © 2002, Δήμος Ελειού-Πρόννων