ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Λίγα λόγια δια τον Δήμο

Η Οργάνωση του Δημαρχείου

Εξυπηρέτηση του Πολίτη

ΔΕΠΟΚΑ-ΚΑΠΗ

Πολιτιστικά. Αθλητικά, Εκπαίδευση, Εκδόσεις.................

Τα έργα που έγιναν, τα έργα που θα γίνουν

Δελτία Τύπου, Προκηρύξεις, Προγράμματα Χρηματοδοτήσεων.......

Ελειός-Πρόννοι.....Ζωή, Φύση, Πολιτισμός, Εκδηλώσεις,....

Χάρτες,Παραλίες,Αξιοθέατα, Συγκοινωνίες,Πληροφορίες....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Web Design

  ΚΑΤΕΛΕΙΟΣ-ΠΟΡΟΣ-ΣΚΑΛΑ ......Διαλέξτε τον Τουριστικό σας προορισμό Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
     

     

Δελτίο Τύπου Δήμου Ελειού - Πρόννων της 04/11/2003
Θέμα :
PHILOXENIA 2003

 

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην PHILOXENIA 2003 που έγινε στο χώρο της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης από 30 Οκτωβρίου.

Το Δήμο μας εκπροσώπησε η κα Γρουζή Τζόγια, ειδική συνεργάτης του Δήμου σε θέματα τουριστικής προβολής και πολιτισμικών δραστηριοτήτων.

Η δυναμική παρουσία του Δήμου Ελειού-Πρόννων σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και τον υπεύθυνο περιπτέρου κ. Ζαχαριάδη Πέτρο καθώς και με την συνεργασία του προέδρου της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΟΕΕΔΔΚΙ) κ. Σταμένη, την Γενική Γραμματέα της Ομοσπονδίας (ΟΕΕΔΔΚΙ) και Προέδρου του Συνδέσμου Τουριστικών Καταλυμάτων Δήμου Αργοστολίου κα Σίσσυ Αντωνάτου, συντέλεσαν στην άψογη διοργάνωση του περιπτέρου.

 Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με την δυναμική της παρουσία κατέκτησε το ειδικό βραβείο Διοργανωτή για την οργάνωση του περιπτέρου, την αισθητική και το επίπεδο εξυπηρέτησης των επισκεπτών.

Στόχος της έκθεσης ήταν η προσπάθεια επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και η προσέλκυση μαθητικού τουρισμού.

Η κα Γρουζή κατά την διάρκεια της έκθεσης συμμετείχε σε συναντήσεις  με εκπαιδευτικούς από την Βόρεια Ελλάδα,  με εκπροσώπους από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και παρευρέθηκε στην Press Conference  του ιδιοκτήτη & εκδότη του περιοδικού « Ελλάδα των Διακοπών ».

Το περίπτερο επισκέφτηκαν  ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κος Δ. Γεωργαράκης, οι Νομάρχες Κερκύρας, Λευκάδας, Ζακύνθου και Θεσσαλονίκης, Βουλευτές και Πρόεδροι Φορέων και Συλλόγων , ο Διευθυντής του Τουριστικού Κολλεγίου Αθηνών , ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς κος Γαλιατσάτος Σπύρος και η κα Όλγα Λευκαδίτη.

Τέλος, το Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πόρου και οι Επιχειρηματίες του Δημοτικού Διαμερίσματος Πόρου σε συνεργασία με τον Δήμο, κλήρωσαν την διαμονή 2 ατόμων στον Πόρο για μία εβδομάδα.


Copyright © 2002, Δήμος Ελειού-Πρόννων