ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Λίγα λόγια δια τον Δήμο

Η Οργάνωση του Δημαρχείου

Εξυπηρέτηση του Πολίτη

ΔΕΠΟΚΑ-ΚΑΠΗ

Πολιτιστικά. Αθλητικά, Εκπαίδευση, Εκδόσεις.................

Τα έργα που έγιναν, τα έργα που θα γίνουν

Δελτία Τύπου, Προκηρύξεις, Προγράμματα Χρηματοδοτήσεων.......

Ελειός-Πρόννοι.....Ζωή, Φύση, Πολιτισμός, Εκδηλώσεις,....

Χάρτες,Παραλίες,Αξιοθέατα, Συγκοινωνίες,Πληροφορίες....


 

 

 

 

 


 Web Design

  ΚΑΤΕΛΕΙΟΣ-ΠΟΡΟΣ-ΣΚΑΛΑ ......Διαλέξτε τον Τουριστικό σας προορισμό Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
     

     

Δελτίο Τύπου Δήμου Ελειού - Πρόννων της 02/06/2000
Θέμα : Εκδήλωση στην Πάτρα

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Δήμου Ελειού - Πρόννων τα οποία έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις που οργάνωσε στην Πάτρα ο Σύλλογος Κεφαλλήνων Πατρών " Ο 'Αγιος Γεράσιμος " με αφορμή τον εορτασμό της 136ης επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με την Μητέρα Ελλάδα.

Συγκεκριμένα το μικρό χορευτικό Σκάλας με δασκάλα χορού την κα Ελπίδα Κοσμάτου γυμνάστρια και το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Πάστρας "Το Παλιόκαστρο" με δάσκαλο χορού τον κ. Γεράσιμο Παντελειό γυμναστή και την συνοδεία του μουσικού σχήματος των αδελφών Σκλαβουνάκη, παρουσίασαν παραδοσιακούς Κεφαλονίτικους & Κερκυραϊκούς χορούς και καταχειροκροτήθηκαν μαζί με άλλα Επτανησιακά συγκροτήματα το Σάββατο 20 Μαΐου 2000 στο υπαίθριο θέατρο του Λιμενικού Ταμείου της Πάτρας.

Επίσης ο Δήμος μας μέσω της Πολιτιστικής του Επιτροπής στοχεύοντας στην καλλιέργεια της εικαστικής έκφρασης και πολιτιστικής παιδείας έχει ξεκινήσει με επιτυχία πρόγραμμα μαθημάτων ζωγραφικής τα οποία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.

Τα μαθήματα παραδίδονται κάθε Δευτέρα 16:00 έως 17:30 στη Σκάλα και 16:30 έως 18:30 στον Πόρο από την κ. Μαριάννα Βαλιάννου ζωγράφο - γραφίστα.


Copyright © 2002, Δήμος Ελειού-Πρόννων