ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Λίγα λόγια δια τον Δήμο

Η Οργάνωση του Δημαρχείου

Εξυπηρέτηση του Πολίτη

ΔΕΠΟΚΑ-ΚΑΠΗ

Πολιτιστικά. Αθλητικά, Εκπαίδευση, Εκδόσεις.................

Τα έργα που έγιναν, τα έργα που θα γίνουν

Δελτία Τύπου, Προκηρύξεις, Προγράμματα Χρηματοδοτήσεων.......

Ελειός-Πρόννοι.....Ζωή, Φύση, Πολιτισμός, Εκδηλώσεις,....

Χάρτες,Παραλίες,Αξιοθέατα, Συγκοινωνίες,Πληροφορίες....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Web Design

  ΚΑΤΕΛΕΙΟΣ-ΠΟΡΟΣ-ΣΚΑΛΑ ......Διαλέξτε τον Τουριστικό σας προορισμό Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
     

     

Δελτίο Τύπου Δήμου Ελειού - Πρόννων της 2/02/2004
Θέμα :
1η συνεδρίαση 2004 του Δημοτικού Συμβουλίου Ελειού-Πρόννων

  Την 29η  Ιανουαρίου 2004  πραγματοποιήθηκε η 1η  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελειού-Πρόννων στο Δημοτικό Κατάστημα Πάστρας και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα: 

  1. Έγινε κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2004.
  2. Ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Σολωμός Σπυρονικόλαος ως τρίτο μέλος της επιτροπής καταρτίσεως Μητρώων Αρρένων με αναπληρωτή του το Δημοτικό Σύμβουλο Γιαννάκη Αριστείδη, για το έτος 2004.
  3. Εγκρίθηκε η υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Διαδημοτικής Επιχείρησης Καθαριότητας και Προστασίας Περιβάλλοντος Κεφαλονιάς και του Δήμου Ελειού-Πρόννων για το έτος 2004.
  4. Αποφασίστηκε να ζητηθεί από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου να προχωρήσει στη διάθεση Δημοσίων Ακινήτων στα Δημοτικά Διαμερίσματα Σκάλας-Χιονάτων και Κατελειού.
  5. Ορίσθηκαν στην επιτροπή παραλαβής έργων αξίας κάτω των 5.870 ευρώ οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σιμωτάς Παναγής και Χιόνης Ανδρέας ως τακτικά μέλη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τσιμάρας 'Aγγελος και Σολωμός Σπυρονικόλαος ως αναπληρωματικά μέλη.
  6. Ορίσθηκε στην επιτροπή παραλαβής έργων αξίας άνω των 5.870 ευρώ ο Δημοτικός Σύμβουλος Τραυλός Σταύρος ως τακτικό μέλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σιμωτάς Νικόλαος ως αναπληρωματικό μέλος.
  7. Ορίσθηκε στην επιτροπή παραλαβής προμηθειών του Δήμου ο Δημοτικός Σύμβουλος  Χιόνης Ανδρέας  ως τακτικό μέλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σιμωτάς Παναγής ως αναπληρωματικό μέλος.
  8. Ορίσθηκαν στην επιτροπή επίλυσης φορολογικών διαφορών του Δήμου σαν τακτικά μέλη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σιμωτάς Νικόλαος και Γιαννάκης Αριστείδης  καθώς και ο Δημότης Θωμάς Λαμπροδιονύσιος. Αναπληρωματικά μέλη ορίσθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γαβριελάτος Ιωάννης και Τσιμάρας 'Aγγελος καθώς και ο Δημότης Ρωμάνος Χαράλαμπος. Πρόεδρος της ανωτέρω επιτροπής ορίσθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Σιμωτάς Νικόλαος. Χρέη γραμματέα θα εκτελεί η Δημοτική Υπάλληλος Παπαδάτου Μαρία με αναπληρωτή της τον επίσης Δημοτικό Υπάλληλο Σιμωτά Σπυρίδωνα .
  9. Ορίσθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γαβριελάτος Ιωάννης ως εκπρόσωπος του Δήμου στην επιτροπή παραλαβής εργασιών και προμηθειών του Λιμενικού Ταμείου.
  10. Έγινε διόρθωση ονόματος στους βεβαιωτικούς καταλόγους.
  11. Αποφασίστηκε η τοποθέτηση επιστάτη στο Γυμνάσιο Πάστρας.
  12. Αποφασίστηκε να στηριχθεί η ιδέα του Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων «ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ» δηλαδή να πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στον Πόρο εκδήλωση με την ονομασία «Μεσογειακή Κουζίνα».
  13. Έγινε αποδοχή της μελέτης προμήθειας μεταχειρισμένου λεωφορείου 18 θέσεων και άνω.  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Copyright © 2002, Δήμος Ελειού-Πρόννων