8η Απόφαση 2004, Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελειού - Πρόννων

 

Aπόσπασμα από τα πρακτικά της 1ης συνεδρίασης της 29ης Ιανουαρίου 2004.

Αριθ. Απόφασης 8/2004
Περίληψη
Περί ορισμού επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών
.

  Στην Πάστρα και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 29η Ιανουαρίου του έτους 2004, ημέρα Πέμπτη και ώρα 5:00 μ.μ. ήλθε σε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ελειού - Πρόννων μετά από την 264/22-1-2004 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που επιδόθηκε σε καθένα από τους συμβούλους σύμφωνα με τα άρθρα 108,109,110 του Δ.Κ.Κ., Π.Δ. 410/95. Και αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 15 μελών ευρέθηκαν παρόντα 11 ήτοι:

 ΠΑΡΟΝΤΕΣ
 
 1. Γαβριελάτος Ιωάννης
 2. Λευκαδίτης Μιχαήλ
 3. Γιαννάκης Αριστείδης
 4. Σιμωτάς Παναγής
 5. Σιμωτάς Νικόλαος
 6. Σολωμός Σπυρονικόλαος
 7. Τσιμάρας Aγγελος
 8. Χιόνης Ανδρέας
 9. Κρητικός Γεράσιμος
 10.Κουρκουμέλης Ελευθέριος
 11.Μανέντης Σπυρίδων

ΑΠΟΝΤΕΣ
 
 1. Τραυλός Σταύρος
 2. Σταθάτος Γεράσιμος
 3. Ζαπάντης Ανδρέας
 4. Γαβριελάτος Αργύριος

   Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Ελειού - Πρόννων Μεταξάς  Αγγελετάτος Γεράσιμος, καθώς και οι Πάρεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων Μαρκόπουλου, Παντελειός Γεράσιμος, Αγίου Νικολάου, Κεκάτος Πολίτης, Πάστρας. Κρεμμύδας Διονύσιος, Χιονάτων, Κολαϊτης Βασίλειος, Ξενόπουλου Αγγούριας Aγγελος.

  Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εισηγούμενος το  8ο    θέμα της ημερήσιας διάταξης εξέθεσε ότι:

  Σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 8 του Ν.2307/95 στην επιτροπή επίλυσης φορολογικών διαφορών μετέχουν δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι με τους αναπληρωτές τους και ένας Δημότης με τον αναπληρωτή του. 

  O Πρόεδρος της ανωτέρω επιτροπής καθώς και ο αναπληρωτής του ορίζεται με την απόφαση συγκρότησης της επιτροπής, καθώς επίσης και ο γραμματέας της επιτροπής με τον αναπληρωτή του, που είναι δημοτικός υπάλληλος.

Προτείνω τους  Δημοτικούς Συμβούλους Σιμωτά Νικόλαο, Γιαννάκη Αριστείδη για τακτικά μέλη και για αναπληρωματικά μέλη προτείνω  τους Γαβριελάτο Ιωάννη και Τσιμάρα Άγγελο καθώς και τους Δημότες Θωμά Λαμπροδιονύσιο και Ρωμάνο Χαράλαμπο.

Και εκάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το Συμβουλίου μετά από διαλογική συζήτηση λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Προέδρου 

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 

Ορίζει στην επιτροπή επίλυσης φορολογικών διαφορών του Δήμου Ελειού-Πρόννων σαν τακτικά μέλη τους Δημοτικούς Συμβούλους Σιμωτά Νικόλαο και Γιαννάκη Αριστείδη καθώς και το Δημότη Θωμά Λαμπροδιονύσιο.

Αναπληρωματικά μέλη ορίζει τους Δημοτικούς Συμβούλους Γαβριελάτο Ιωάννη και Τσιμάρα Άγγελο και το Δημότη Ρωμάνο Χαράλαμπο.

Πρόεδρος της ανωτέρω επιτροπής ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Σιμωτάς Νικόλαος.

Χρέη Γραμματέα θα εκτελεί η Δημοτική υπάλληλος Παπαδάτου Μαρία με αναπληρωτή της τον επίσης Δημοτικό Υπάλληλο Σιμωτά Σπυρίδωνα.

Αυτή η απόφαση έλαβε αυξ. αριθ.  8 /2004. Πάστρα 2-2-2004.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Copyright © 2002, Δήμος Ελειού-Πρόννων