88η Απόφαση 2004, Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελειού - Πρόννων

Aπόσπασμα από τα πρακτικά της 11ης συνεδρίασης της 19ης   Ιουλίου  2004.

Αριθ. Απόφασης 88/2004
Περίληψη
:
Περί μη τήρησης όρων δημοπρασίας  για ενοικίαση ομπρελών.                                                  

Στην Πάστρα και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 19η Ιουλίου του έτους 2004, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 μ.μ. ήλθε σε  συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ελειού-Πρόννων μετά από την 3401/8-7-2004 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που επιδόθηκε σε καθένα από τους συμβούλους  σύμφωνα με τα άρθρα 108,109,110  του Δ.Κ.Κ., Π.Δ.410/95. Και αφού  διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 15 μελών ευρέθηκαν   παρόντα  15 ήτοι:

ΠΑΡΟΝΤΕΣ       
1. Γαβριελάτος Ιωάννης  
2. Λευκαδίτης Μιχαήλ  
3. Γιαννάκης Αριστείδης  
4. Σιμωτάς Παναγής  
5. Σιμωτάς Νικόλαος  
6. Σολωμός Σπυρονικόλαος   
7. Τραυλός Σταύρος  
8. Χιόνης Ανδρέας  
9. Τσιμάρας Άγγελος  
10. Ζαπάντης Ανδρέας   
11. Γαβριελάτος Αργύριος  
12. Κουρκουμέλης Ελευθέριος  
13. Κρητικός Γεράσιμος  
14. Μανέντης Σπυρίδων  
15. Σταθάτος Γεράσιμος  

Στο 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης αποχώρησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γαβριελάτος Αργύριος, Κουρκουμέλης Ελευθέριος, Μανέντης Σπυρίδων.

Στο 3ο θέμα της ημερήσιας διάταξης αποχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιαννάκης Αριστείδης. 

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος  Ελειού-Πρόννων κ.Μεταξάς - Αγγελετάτος Γεράσιμος.

Καθώς και ο Πάρεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Μαρκόπουλου Παντελειός Γεράσιμος.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σκάλας κ. Τσιμάρας Άγγελος καθώς και ο κ. Παπαδάτος Επίμαχος εισηγούμενοι το 14ο    θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης ζήτησαν από το Συμβούλιο αν δέχεται να συζητηθεί η μη τήρηση των όρων της δημοπρασίας για ενοικίαση ομπρελών στη Σκάλα από την κ. Σούλη Αντιγόνη, το Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε να συζητηθεί το θέμα ακολούθως ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σκάλας, εξέθεσε ότι:

Η επιχείρηση εκμετάλλευσης ομπρελών της εκμισθώτριας κ. Σούλη Αντιγόνης διαπιστώθηκε ότι εισέπραξε το ποσό των 8,00 ευρώ ανά σετ, ενώ σύμφωνα με τους  όρους της δημοπρασίας, στο σετ ομπρελών το ανώτερο αντίτιμο είναι 6,00 ευρώ. Παρουσίασε σχετική απόδειξη για την είσπραξη των 8,00 ευρώ. Επίσης o  Πρόεδρος κατέθεσε ότι σε γενόμενο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στην επιχείρηση της κ. Σούλη Αντιγόνης παραπλεύρως του ενοικιαζομένου χώρου υπήρχαν επιπλέον 8 ξαπλώστρες  για ενοικίαση με επιπλέον χρήματα. Το Τοπικό Συμβούλιο Σκάλας με το αριθ.πρωτ.48/3-6-2004 έγγραφό του, που κοινοποίησε  στην κ. Σούλη μέσω του Αστυνομικού Σταθμού Σκάλας, ζήτησε τη συμμόρφωση της ανωτέρω σύμφωνα με τους όρους της δημοπρασίας. Παρά την κοινοποίηση του εγγράφου συμμόρφωσης η κ. Σούλη Αντιγόνη συνέχισε να χρησιμοποιεί τις επιπλέον ξαπλώστρες. 

Και κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του ανωτέρω  

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 

Να ζητηθεί η συνδρομή του Νομικού Συμβούλου του Δήμου για την αποβολή της κ. Σούλη Αντιγόνης από την παραλία της Σκάλας λόγω μη συμμόρφωσής της με τους όρους της δημοπρασίας.

Αυτή η απόφαση έλαβε αυξ. αριθ.  88/2004. Πάστρα 20-7-2004.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Copyright © 2004, Δήμος Ελειού-Πρόννων