50η Απόφαση 2004, Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελειού - Πρόννων

Aπόσπασμα από τα πρακτικά της 7ης συνεδρίασης της 23ης   Απριλίου 2004.

Αριθ. Απόφασης 50/2004
Περίληψη
:
Τροποποίηση σχεδίου πόλεως στον Πόρο.

Στην Πάστρα και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 23η Απριλίου του έτους 2004, ημέρα Παρασκευή και ώρα 5:00 μ.μ. ήλθε σε  συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ελειού-Πρόννων μετά από την 1734/19-4-2004 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που επιδόθηκε σε καθένα από τους συμβούλους  σύμφωνα με τα άρθρα 108,109,110  του Δ.Κ.Κ., Π.Δ.410/95. Και αφού  διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 15 μελών ευρέθηκαν   παρόντα  9 ήτοι:

ΠΑΡΟΝΤΕΣ      ΑΠΟΝΤΕΣ
   
1. Γαβριελάτος Ιωάννης 1. Σολωμός Σπυρονικόλαος 
2. Λευκαδίτης Μιχαήλ 2. Τραυλός Σταύρος
3. Σιμωτάς Παναγής 3. Γιαννάκης Αριστείδης
4. Τσιμάρας Άγγελος 4. Σιμωτάς Νικόλαος
5. Χιόνης Ανδρέας 5. Μανέντης Σπυρίδων
6. Γαβριελάτος Αργύριος 6. Σταθάτος Γεράσιμος
7. Ζαπάντης Ανδρέας    
8. Κρητικός Γεράσιμος  
9. Κουρκουμέλης Ελευθέριος  

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος  Ελειού-Πρόννων κ.Μεταξάς - Αγγελετάτος Γεράσιμος. Καθώς και οι Πάρεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων Μαρκόπουλου Παντελειός Γεράσιμος και Βαλεριάνου Κόμη Χριστίνα.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εισηγούμενος το 4ο   θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης ζήτησε από το Συμβούλιο να συζητηθεί η τροποποίηση σχεδίου πόλεως στον Πόρο, το Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε να συζητηθεί το θέμα ακολούθως ο Πρόεδρος  εξέθεσε ότι:

 Προκειμένου να κατασκευαστεί τοιχείο  στον Πόρο και μετά την κατασκευή του ο δρόμος  να παραμείνει 4 μέτρα ο κ. Τζαμαρίας και ο κ. Μελισσαράτος παραχωρούν στο Δήμο όσο χώρο χρειάζεται υπό την προϋπόθεση  ότι θα τους παραχωρήσει ο Δήμος τα αντίστοιχα τετραγωνικά που θα δώσουν από τον ακάλυπτο Δημοτικό χώρο που υπάρχει δίπλα από τα οικόπεδά τους.

Και κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Προέδρου 

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 

Την τροποποίηση σχεδίου πόλεως στον Πόρο και την παραχώρηση προς τον κ. Τζαμαρία και κ. Μελισσαράτο τόσων τετραγωνικών από τον ακάλυπτο Δημοτικό χώρο που βρίσκεται δίπλα στα οικόπεδά τους όσο τα αντίστοιχα τετραγωνικά που θα δώσουν για την κατασκευή τοιχείου για τη διαπλάτυνση του δρόμου, σύμφωνα τα οριζόμενα από το νόμο για τροποποίηση σχεδίου πόλεως. 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ζαπάντης Ανδρέας, Γαβριελάτος Αργύριος, Κρητικός Γεράσιμος και Κουρκουμέλης Ελευθέριος, συμφωνούν με την τροποποίηση του σχεδίου πόλεως υπό την προϋπόθεση να κατατεθεί τοπογραφικό που θα προβλέπει την τροποποίηση και να συνοδεύεται με δηλώσεις των ιδιοκτητών που την αποδέχονται για να αποφασίσουν σχετικά. 

Αυτή η απόφαση έλαβε αυξ. αριθ.  50/2004. Πάστρα 26-4-2004.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Copyright © 2004, Δήμος Ελειού-Πρόννων