36η Απόφαση 2004, Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελειού - Πρόννων

Aπόσπασμα από τα πρακτικά της 6ης συνεδρίασης της 28ης Mαρτίου 2004.

Αριθ. Απόφασης 36/2004
Περίληψη
:
Ορισμός εκπροσώπου για τη διεκπεραίωση  των διαδικασιών για την ένταξη του Δήμου Ελειού-Πρόννων στο πρόγραμμα κινητής  τηλεφωνίας της Cosmote VPN plus 45.                           

Στην Πάστρα και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 28η Μαρτίου του έτους 2004, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ. ήλθε σε  συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ελειού-Πρόννων μετά από την 1335/22-3-2004 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που επιδόθηκε σε καθένα από τους συμβούλους  σύμφωνα με τα άρθρα 108,109,110  του Δ.Κ.Κ., Π.Δ.410/95. Και αφού  διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 15 μελών ευρέθηκαν   παρόντα  8 ήτοι:

ΠΑΡΟΝΤΕΣ      ΑΠΟΝΤΕΣ
   
1. Γαβριελάτος Ιωάννης 1. Κουρκουμέλης Ελευθέριος 
2. Λευκαδίτης Μιχαήλ 2. Μανέντης Σπυρίδων
3. Σολωμός Σπυρονικόλαος 3. Ζαπάντης Ανδρέας 
4. Σιμωτάς Παναγής 4. Γαβριελάτος Αργύριος 
5. Σιμωτάς Νικόλαος 5. Κρητικός Γεράσιμος
6. Τσιμάρας Άγγελος 6. Σταθάτος Γεράσιμος
7. Τραυλός Σταύρος 7. Γιαννάκης Αριστείδης
8. Χιόνης Ανδρέας  

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος  Ελειού-Πρόννων κ.Μεταξάς - Αγγελετάτος Γεράσιμος και ο Βουλευτής του Νομού κ. Αλιβιζάτος Πέτρος. Καθώς και οι Πάρεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων Μαρκόπουλου Παντελειός Γεράσιμος και Πάστρας Κρεμμύδας Διονύσιος.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος  Ελειού-Πρόννων κ.Μεταξάς - Αγγελετάτος Γεράσιμος και ο Βουλευτής του Νομού κ. Αλιβιζάτος Πέτρος.

Καθώς και οι Πάρεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων Μαρκόπουλου Παντελειός Γεράσιμος και Πάστρας Κρεμμύδας Διονύσιος.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εισηγούμενος το  7ο   θέμα της ημερήσιας διάταξης εξέθεσε ότι:

 

Σύμφωνα με το αριθ.πρωτ.314/2031/18-2-2004 έγγραφο της Ο.Τ.Ε. Α.Ε. (Τηλεπ. Διαμέρισμα Αχαΐας, Τμήμα Επιχειρησιακών Πελατών) με θέμα: «Πρόγραμμα μεγάλων πελατών της Cosmote» όπου αναλύονται οι «Ειδικοί Όροι», κρίνεται συμφέρουσα η ένταξη του Δήμου μας στα προγράμματα «Cosmote business plus & Cosmote VPN plus 45».

 

            Αναλυτικά : προτείνεται η αγορά δέκα  -10- συνδέσεων και η προμήθεια δέκα -10- κινητών τηλεφώνων για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών, υπαλλήλων του Δήμου που δουλεύουν σε εξωτερικές εργασίες  (υδρονομείς, οδηγοί οχημάτων κλπ).

Η κάθε συσκευή έχει επιδότηση 130 ευρώ πλέον 18% Φ.Π.Α. (για αριθμό συνδέσεων  -10- και άνω του προγράμματος Business Plus). Το πάγιο είναι 5,85 ευρώ + Φ.Π.Α.

            Επιπλέον η υπηρεσία ‘VPN plus’ προσφέρει 45 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας ανά μήνα τιμολόγησης για τα κινητά που είναι ενταγμένα στην υπηρεσία, με κόστος 2,65 ευρώ + Φ.Π.Α. Οι χρεώσεις της υπηρεσίας αυτής ισχύουν μόνον εφόσον για την πραγματοποίηση των κλήσεων, ο χρήστης επιλέγει το «σύντομο (τετραψήφιο) αριθμό κλήσης».

            Οι υπάρχουσες πέντε -5- συνδέσεις κινητών θα απενεργοποιηθούν και οι παλιές συσκευές θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ‘καρτοκινητά’ αν παραστεί ανάγκη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να ορίσει εκπρόσωπο του Δήμου για τη διεκπεραίωση των ανωτέρω διαδικασιών.

 

Και κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Προέδρου

 

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

 

Την ένταξη του Δήμου μας στο πρόγραμμα «Cosmote business plus & Cosmote VPN plus 45» και αναλυτικότερα την αγορά δέκα  -10- συνδέσεων και την προμήθεια δέκα -10- κινητών τηλεφώνων για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών, υπαλλήλων του Δήμου που δουλεύουν σε εξωτερικές εργασίες  (υδρονομείς, οδηγοί οχημάτων κλπ).

 

Ορίζει εκπρόσωπο του Δήμου Ελειού-Πρόννων για τη διεκπεραίωση των  διαδικασιών με την Cosmote τον Αντιδήμαρχο Λευκαδίτη Μιχαήλ.

 

Αυτή η απόφαση έλαβε αυξ. αριθ.  36/2004. Πάστρα 29-3-2004.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Copyright © 2004, Δήμος Ελειού-Πρόννων