26η Απόφαση 2004, Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελειού - Πρόννων

Aπόσπασμα από τα πρακτικά της 5ης συνεδρίασης της 29ης Φεβρουαρίου 2004.

Αριθ. Απόφασης 26/2004
Περίληψη
:
Ανανέωση σύμβασης μίσθωσης έργου εργαζομένων στο Κ.Ε.Π. Δήμου Ελειού-Πρόννων.

Στην Πάστρα και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 29η Φεβρουαρίου του έτους 2004, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. ήλθε σε  συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ελειού-Πρόννων μετά από την 773/24-2-2004 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που επιδόθηκε σε καθένα από τους συμβούλους  σύμφωνα με τα άρθρα 108,109,110  του Δ.Κ.Κ., Π.Δ.410/95. Και αφού  διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 15 μελών ευρέθηκαν   παρόντα  13 ήτοι:

ΠΑΡΟΝΤΕΣ                                            ΑΠΟΝΤΕΣ
   
1. Γαβριελάτος Ιωάννης 1. Κουρκουμέλης Ελευθέριος        
2. Λευκαδίτης Μιχαήλ                            2. Μανέντης Σπυρίδων

3. Γιαννάκης Αριστείδης      

 
4. Σιμωτάς Παναγής  

5. Σιμωτάς Νικόλαος

 

6. Σολωμός Σπυρονικόλαος

 

7. Τσιμάρας Άγγελος

 

8. Τραυλός Σταύρος

 

9. Χιόνης Ανδρέας    

 

10.Ζαπάντης Ανδρέας

 

11.Γαβριελάτος Αργύριος

 

12.Κρητικός Γεράσιμος

 

13.Σταθάτος Γεράσιμος

 

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος  Ελειού-Πρόννων Μεταξάς - Αγγελετάτος Γεράσιμος.  

Στο 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης αποχώρησαν οι Δημοτικοί Χιόνης Ανδρέας και Σταθάτος Γεράσιμος.

Στο 3ο θέμα της ημερήσιας διάταξης αποχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Τραυλός Σταύρος.

Στον   Δήμο  Ελειού-Πρόννων  έχει συσταθεί και  λειτουργεί  από   την  12 Σεπτεμβρίου   2002  το  Κέντρο  Εξυπηρέτησης  Πολιτών (ΚΕΠ)Δήμου  Ελειού-Πρόννων.

Το  ΚΕΠ  είναι   στελεχωμένο   με δύο   -02- άτομα   επιστημονικό   προσωπικό   (Πανεπιστημιακής  Εκαπίδευσης) που απαιτούνται   για την εύρυθμη  λειτουργία  αυτού ,  τον κ. Κορκό- Κουρή Σταύρο   και  την κα. Φουρνιώτη  Διονυσία.

Οι   προαναφερόμενοι   εργαζόμενοι  απασχολούνται  στο ΚΕΠ  από  12 Σεπτεμβρίου  2002  έως   και   την 12 Μαρτίου 2004, με   σύμβαση  Μίσθωσης  έργου.

Με   την υπ΄αριθμ. ΔΙΠΠ/Φ .ΕΓΚΡ.1/21/769/22-01-2004 απόφαση   της επιτροπής  του άρθρου  2 παρ 1 της  ΠΥΣ  55/98, εγκρίθηκαν   για τους  ΟΤΑ Α’  και  Β’  βαθμού  της  Περιφέρειας  Ιονίων Νήσων  ,συμβάσεις μίσθωσης έργου  για  χρονικό διάστημα  έως  έξι –06- μήνες   για  την λειτουργία  των ΚΕΠ.

Με   την υπ΄ αριθμ. πρωτ. Οικ.999/06-02-2004  απόφαση   του Γενικού Γραμματέα  Περιφέρειας  Ιονίων Νήσων , εγκρίθηκε η σύναψη μίσθωσης  έργου  στον Δήμο Ελειού-Πρόννων για   Δύο  άτομα που  θα απασχοληθούν  στο ΚΕΠ και   για χρονική  διάρκεια  έξι –06- μηνών.

Τα  άτομα  που θα απασχοληθούν    στο  ΚΕΠ   για   το προαναφερόμενο   χρονικό  διάστημα  , θα είναι  οι ήδη εργαζόμενοι   σε αυτό   με την προηγούμενη  σύμβαση  μίσθωσης  έργου –εφόσον   βέβαια   το  επιθυμούν-.

Επειτα   από προσωπική  ενημέρωση  που  έγινε   στον  κ. Κορκό  Κουρή Σταύρο  και  στην  κ.  Φουρνιώτη  Διονυσία, συμφωνούν   στην συνέχιση   της απασχόλησης  τους   στο ΚΕΠ  Δήμου  Ελειού-Πρόννων   για  χρονικό διάστημα  έξι –06-  μηνών   και  σύμφωνα   με τους όρους  που αναφέρονται   στην   σύμβαση  μίσθωσης   έργου  που  παρατίθενται  κατωτέρω  , και  την οποία   καλείται   το σώμα   του  Δημoτικού Συμβουλίου Δήμου Ελειού-Πρόννων   με  απόφαση  του  να εγκρίνει.   

Και κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του κ.Κορκού

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 

Την ανανέωση σύμβασης μίσθωσης έργου εργαζομένων στο Κ.Ε.Π. Δήμου Ελειού-Πρόννων η οποία θα έχει ως ακολούθως: 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΝΟΜΟΣ   ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ                                        Ημερομηνία      13/03/2004

ΔΗΜΟΣ   ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ                                   Αρ. πρωτ.  

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Σήμερα την 13/03/2004 ο Δήμαρχος Γεράσιμος  Μεταξάς-Αγγελετάτος ενεργώντας ως  εκπρόσωπος του Δήμου     Ελειού-Πρόννων σε εκτέλεση 

  1. της αρ.πρωτ. οικ.999/06-02-2004 απόφασης  του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με την οποία εγκρίθηκε η ανάθεση με σύμβαση  έργου σε Δύο-02-άτομα για τη στελέχωση του Κέντρου Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) στο Δήμο   Ελειού-Πρόννων.
  2. της αρ. πρωτ………………….απόφασης του Δημάρχου και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν.2527/1997 και ο κ. Κορκός – Κουρής Σταύρος και η κ. Φουρνιώτη Διονυσία

Συμφώνησαν και αποδέχθηκαν τα ακόλουθα: 

  1. O Δήμος  Ελειού-Πρόννων. δια του νομίμου εκπροσώπου του αναθέτει στον κ, Kορκό – Κουρή Σταύρο και κ. Φουρνιώτη Διονυσία το έργο της υποστήριξης και της παραγωγικής λειτουργίας του Κ.Ε.Π. σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αριθμ…………..απόφαση του Δήμαρχου  Ελειού-Πρόννων λόγω αδυναμίας εκτέλεσης του ανωτέρω έργου από τις υπηρεσίες του Δήμου , δεδομένου ότι το έργο τούτο δεν ανάγεται στον κύκλο καθηκόντων των υπαλλήλων του Δήμου. 
  2.  Ο ανάδοχος υποχρεούται σύμφωνα με τους επιστημονικούς κανόνες, την καλή πίστη και τα συναλλακτικά ήθη, να συνεργάζεται και να ενημερώνει το Δήμαρχο, για την πορεία και την πρόοδο εκτέλεσης του ανατιθέμενου έργου υποβάλλοντας προτάσεις, εισηγήσεις και συμπεράσματα, καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου , οσάκις τούτο απαιτείται, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην υλοποίηση λειτουργίας του ΚΕΠ, με τις ειδικές ικανότητες, γνώσεις και εμπειρία που διαθέτει, ο δε Δήμος αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρέχει σ’ αυτόν κάθε χρήσιμο για την εκτέλεση του έργου στοιχείο των καθ’ ύλην αρμοδίων υπηρεσιών του οσάκις τούτο ζητείται.
  3. Έναρξη της παρούσας σύμβασης ορίζεται η   13 Μαρτίου 2004 και λήξη της η  12 Σεπτεμβρίου  2004.
  4. Η αμοιβή του αναδόχου για το έργο που του ανατίθεται συμφωνείται συνολικά (για όλο το διάστημα της σύμβασης) στο ποσό των 5.280,00€ (Πέντε χιλιάδες διακόσιες ογδόντα Ευρώ) υποκείμενη σε όλες τις νόμιμες κρατήσεις και φόρους που βαρύνουν αποκλειστικά τον ανάδοχο. Η αμοιβή αυτή δύναται να καταβάλλεται μηνιαίως με την πρόοδο εκτέλεσης του έργου, η οποία και θα βεβαιώνεται εγγράφως από το Δήμαρχο.
  5. Ο ανάδοχος δεν δικαιούται επιδόματα εορτών, αδείας και δεν υπάρχει υποχρέωση του δήμου για ασφάλισή του σε φορέα κύριας ή επικουρικής ασφάλισης.
  6. Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα καταγγελίας της παρούσας για κάθε παράβαση εκ μέρους του αναδόχου, των όρων αυτής ή για τυχόν πλημμελή εκτέλεση του έργου.
  7. Η εκτέλεση του έργου δεν συνδέεται με το ωράριο εργασίας της υπηρεσίας, ενώ απαγορεύεται η απασχόληση του αναδόχου σε έργα άσχετα ή ξένα προς τα ανατιθέμενα.

 Η παρούσα αφού αναγνώσθηκε βεβαιώθηκε και υπογράφεται ως έπεται.   

ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ 

Για   τον Δήμο Ελειού-Πρόννων                                                     Οι   Ανάδοχοι

 Ο   ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  ΜΕΤΑΞΑΣ -ΑΓΓΕΛΕΤΑΤΟΣ

 

Αυτή η απόφαση έλαβε αυξ. αριθ.  26/2004. Πάστρα 1-3-2004.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Copyright © 2004, Δήμος Ελειού-Πρόννων