110η Απόφαση 2004, Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελειού - Πρόννων

Aπόσπασμα από τα πρακτικά της 14ης συνεδρίασης της 9ης Σεπτεμβρίου  2004.

Αριθ. Απόφασης 110/2004
Περίληψη
:
'Έγκριση συμβάσεων μίσθωσης έργου δύο (2) εργαζομένων στο Κ.Ε.Π.'

Στην Πάστρα και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 9η Σεπτεμβρίου του έτους   2004, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 μ.μ. ήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ελειού-Πρόννων μετά από την 4538/09-9-2004 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που επιδόθηκε σε καθένα από τους συμβούλους  σύμφωνα με τα άρθρα 94, 108,109,110  του Δ.Κ.Κ., Π.Δ.410/95.

Και αφού  διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 15 μελών ευρέθηκαν   παρόντα  15 ήτοι:

ΠΑΡΟΝΤΕΣ     
1. Γαβριελάτος Ιωάννης
2. Χιόνης Ανδρέας
3. Σολωμός Σπυρονικόλαος 
4. Τραυλός Σταύρος
5. Λευκαδίτης Μιχαήλ
6. Γιαννάκης Αριστείδης
7. Σιμωτάς Παναγής
8. Σιμωτάς Νικόλαος
9. Τσιμάρας Άγγελος
10. Ζαπάντης Ανδρέας 
11. Κρητικός Γεράσιμος
12. Μανέντης Σπυρίδων
13. Κουρκουμέλης Ελευθέριος
14. Γαβριελάτος Αργύριος
15. Σταθάτος Γεράσιμος

 

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος  Ελειού-Πρόννων κ.Μεταξάς - Αγγελετάτος Γεράσιμος.

Ο κ. Δήμαρχος εισηγούμενος το  μοναδικό   θέμα της ημερήσιας διάταξης εξέθεσε ότι: 

Στον   Δήμο  μας  έχει συσταθεί και  λειτουργεί  από   την  12η Σεπτεμβρίου   2002  το  Κέντρο  Εξυπηρέτησης  Πολιτών (ΚΕΠ) Δήμου  Ελειού-Πρόννων.

Με   την υπ΄ αριθμ. πρωτ. Οικ.7860/06-09-2004  απόφαση   του Γενικού Γραμματέα  Περιφέρειας  Ιονίων Νήσων, εγκρίθηκε η σύναψη μίσθωσης  έργου  στον Δήμο Ελειού-Πρόννων για   δύο (02) άτομα που  θα απασχοληθούν  στο ΚΕΠ και   για χρονική  διάρκεια  έξι (06) μηνών.

Σύμφωνα   με την αριθ. Οικ 12700/02-07-2002   εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.& Α, δόθηκαν οδηγίες σχετικά με την  σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου από τους ΟΤΑ α΄ και β΄βαθμού για  την λειτουργία των ΚΕΠ,  με την οποία τα  άτομα με τα οποία  θα  συνάπτονται συμβάσεις μίσθωσης έργου  από τους  ΟΤΑ  , πρέπει   να είναι  πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής  ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης με απαραίτητη  προϋπόθεση την άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ. Σύμφωνα με την ίδια εγκύκλιο η επιλογή των ατόμων  για  την στελέχωση  των ΚΕΠ, γίνεται  με προσωπική ευθύνη  των Δημάρχων.

Προτείνω    την σύναψη σύμβασης  μίσθωσης  έργου για   την λειτουργία του ΚΕΠ  στον Δήμο μας   και για χρονική διάρκεια   έξι (06)  μηνών, τους  κάτωθι:

1.   Kορκό   Κουρή   Σταύρο- Οικονομολόγο  Πανεπιστημιακής  εκπαίδευσης.

2.  Φουρνιώτη   Διονυσία  - Φυσικό  Πανεπιστημιακής  εκπαίδευσης. 

Οι   ανωτέρω   προτεινόμενοι, έχουν όλα   τα  τυπικά,  αλλά   και ουσιαστικά προσόντα   που απαιτούνται, έτσι ώστε,  να   συμβάλλουν στην αποτελεσματική  και απρόσκοπτη λειτουργία   του   Κ.Ε.Π  του Δήμου μας, στην προσπάθεια   που καταβάλλεται   για    την ουσιαστική και  άμεση εξυπηρέτηση   του πολίτη, μέσω των υπηρεσιών που δύναται   να προσφέρει    σε αυτόν. 

 Και κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του κ.  Δημάρχου 

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

 

Την    σύναψη     συμβάσεων  μίσθωσης έργου,  με δύο (02)  εργαζόμενους, ήτοι :
1.  Mε   τον κ. Κορκό – Κουρή  Σταύρο, Οικονομολόγο  ΠΕ
2.   Με   την κ.  Φουρνιώτη  Διονυσία, Φυσικό ΠΕ.

Η   χρονική διάρκεια   των Συμβάσεων  αυτών θα  είναι έξι (06) μήνες   αρχομένης  από 13/09/2004    και    μέχρι την  13/03/2005.

Αναλυτικά     ο τύπος   και το περιεχόμενο   των Συμβάσεων   είναι   όπως παρακάτω:

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΝΟΜΟΣ   ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ                                        Ημερομηνία      13/09/2004

ΔΗΜΟΣ   ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ                                   Αρ. πρωτ. 

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ 

Σήμερα την 13/09/2004 ο Δήμαρχος Γεράσιμος  Μεταξάς-Αγγελετάτος ενεργώντας ως  εκπρόσωπος του Δήμου     Ελειού-Πρόννων σε εκτέλεση  :

  1. της αρ.πρωτ. οικ.7860/06-09-2004 απόφασης  του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με την οποία εγκρίθηκε η   σύναψη  σύμβασης μίσθωσης έργου με δύο (02) άτομα, για τη στελέχωση του Κέντρου Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) στο Δήμο   Ελειού-Πρόννων.
  2. της αρ. πρωτ 110/2004 απόφασης του Δ.Σ  Δήμου  Ελειού-Πρόννων και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν.2527/1997 και oι    κ. Κορκός – Κουρής Σταύρος και  κα. Φουρνιώτη Διονυσία

Συμφώνησαν και αποδέχθηκαν τα ακόλουθα: 

  1. O Δήμος  Ελειού-Πρόννων  δια του νομίμου εκπροσώπου του αναθέτει στον κ, Kορκό – Κουρή Σταύρο και κ. Φουρνιώτη Διονυσία το έργο της υποστήριξης και της παραγωγικής λειτουργίας του Κ.Ε.Π. σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αριθμ 110/2004 απόφαση του Δ.Σ  Δήμου  Ελειού-Πρόννων λόγω αδυναμίας εκτέλεσης του ανωτέρω έργου από τις υπηρεσίες του Δήμου, δεδομένου ότι το έργο τούτο δεν ανάγεται στον κύκλο καθηκόντων των υπαλλήλων του Δήμου. 
  2.  Ο ανάδοχος υποχρεούται σύμφωνα με τους επιστημονικούς κανόνες, την καλή πίστη και τα συναλλακτικά ήθη, να συνεργάζεται και να ενημερώνει το Δήμαρχο, για την πορεία και την πρόοδο εκτέλεσης του ανατιθέμενου έργου υποβάλλοντας προτάσεις, εισηγήσεις και συμπεράσματα, καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου, οσάκις τούτο απαιτείται, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην υλοποίηση λειτουργίας του ΚΕΠ, με τις ειδικές ικανότητες, γνώσεις και εμπειρία που διαθέτει, ο δε Δήμος αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρέχει σ’ αυτόν κάθε χρήσιμο για την εκτέλεση του έργου στοιχείο των καθ’ ύλην αρμοδίων υπηρεσιών του, οσάκις τούτο ζητείται.
  3. Έναρξη της παρούσας σύμβασης ορίζεται η   13 Σεπτεμβρίου 2004 μέχρι  την   13  Μαρτίου 2005.
  4. Η αμοιβή του   εκάστου  αναδόχου για το έργο που του ανατίθεται συμφωνείται συνολικά (για όλο το διάστημα της σύμβασης) στο ποσό των 5.280,00€ (Πέντε χιλιάδες διακόσιες ογδόντα Ευρώ) υποκείμενη σε όλες τις νόμιμες κρατήσεις και φόρους που βαρύνουν αποκλειστικά τον ανάδοχο. Η αμοιβή αυτή δύναται να καταβάλλεται μηνιαίως με την πρόοδο εκτέλεσης του έργου, η οποία και θα βεβαιώνεται εγγράφως από το Δήμαρχο.
  5. Ο ανάδοχος δεν δικαιούται επιδόματα εορτών, αδείας και δεν υπάρχει υποχρέωση του δήμου για ασφάλισή του σε φορέα κύριας ή επικουρικής ασφάλισης.
  6. Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα καταγγελίας της παρούσας για κάθε παράβαση εκ μέρους του αναδόχου, των όρων αυτής ή για τυχόν πλημμελή εκτέλεση του έργου.
  7. Η εκτέλεση του έργου δεν συνδέεται με το ωράριο εργασίας της υπηρεσίας, ενώ απαγορεύεται η απασχόληση του αναδόχου σε έργα άσχετα ή ξένα προς τα ανατιθέμενα.

Η παρούσα αφού αναγνώσθηκε  και βεβαιώθηκε  υπογράφεται ως έπεται:   

ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ

 

Για   τον Δήμο Ελειού-Πρόννων                                                     Οι   Ανάδοχοι

                                      Ο   ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
 

                 ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  ΜΕΤΑΞΑΣ -ΑΓΓΕΛΕΤΑΤΟΣ

 

Αυτή η απόφαση έλαβε αυξ. αριθ.  110/2004. Πάστρα 9-9-2004.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Copyright © 2004, Δήμος Ελειού-Πρόννων