ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Λίγα λόγια δια τον Δήμο

Η Οργάνωση του Δημαρχείου

Εξυπηρέτηση του Πολίτη

ΔΕΠΟΚΑ-ΚΑΠΗ

Πολιτιστικά. Αθλητικά, Εκπαίδευση, Εκδόσεις.................

Τα έργα που έγιναν, τα έργα που θα γίνουν

Δελτία Τύπου, Προκηρύξεις, Προγράμματα Χρηματοδοτήσεων.......

Ελειός-Πρόννοι.....Ζωή, Φύση, Πολιτισμός, Εκδηλώσεις,....

Χάρτες,Παραλίες,Αξιοθέατα, Συγκοινωνίες,Πληροφορίες....


 

 

 



























 

 





 


 Web Design

  ΚΑΤΕΛΕΙΟΣ-ΠΟΡΟΣ-ΣΚΑΛΑ ......Διαλέξτε τον Τουριστικό σας προορισμό Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
     

     

Δελτίο τύπου Δήμου Ελειού - Πρόννων 3/02/2006
Θέμα :
Δελτίο τύπου 1ης συνεδρίασης 2006


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ

 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

Σας γνωρίζουμε ότι:

Την 20η Ιανουαρίου 2006  πραγματοποιήθηκε η 1η  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελειού-Πρόννων στο Δημοτικό Κατάστημα Πάστρας και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα: 

1.      Ομόφωνα κατατέθηκε ψήφισμα με το οποίο καταδικάζεται το αντικομουνιστικό μνημόνιο και ζητείται η απόσυρσή του από την Ευρωβουλή.

2.      Αποφασίστηκε να εξαιρεθεί η περιοχή από Λειχίδι έως Αγία Βαρβάρα στον Κατελειού  από προτεινόμενη στο Πρόγραμμα Natura 2000 και να αρθούν οι περιορισμοί που ισχύουν στην περιοχή, ως τόπου ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας caretta-caretta. Προτείνεται στους κατοίκους η δημιουργία συλλόγου για την προστασία της περιοχής.

3.       Έγινε κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2006.

4.       Ορίστηκε μέλος στην επιτροπή καταρτίσεως των Μητρώων Αρρένων για το έτος 2006 ο Δημοτικός Σύμβουλος Σολωμός Σπυρονικόλας με αναπληρωτή του το Δημοτικό Σύμβουλο Γιαννάκη Αριστείδη.

  1. Ορίστηκαν μέλη στην επιτροπή παραλαβής έργων αξίας έως 5.870,00 ευρώ οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γαβριελάτος Ιωάννης και Χιόνης Ανδρέας, αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σολωμός Σπυρονικόλας και Σιμωτάς Νικόλαος.

  2. Ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Τραυλός Σταύρος ως τακτικό μέλος στην επιτροπή παραλαβής έργων του Δήμου για έργα αξίας άνω των 5.870,00 ευρώ, με αναπληρωτή του τον επίσης Δημοτικό Σύμβουλο Σιμωτά Νικόλαο.

  3. Ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γαβριελάτος Ιωάννης ως τακτικό μέλος στην επιτροπή παραλαβής προμηθειών και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σολωμός Σπυρονικόλας ως αναπληρωματικό μέλος.

  4. Ορίστηκαν στην επιτροπή επίλυσης φορολογικών διαφορών του Δήμου σαν τακτικά μέλη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σολωμός Σπυρονικόλας και Τραυλός Σταύρος καθώς και ο Δημότης Θωμάς Λαμπροδιονύσιος. Αναπληρωματικά μέλη της ανωτέρω επιτροπής ορίστηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γαβριελάτος Ιωάννης και Τσιμάρας Άγγελος καθώς και ο Δημότης Ρωμάνος Χαράλαμπος.

9.      Έγινε αποδοχή δωρεάς τμήματος ακινήτου χωρίς αντάλλαγμα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαυράτων, ιδιοκτησίας Μοντεσάντου Θάλειας.

10.  Εγκρίθηκε ο ισολογισμός και το πρακτικό ελέγχου χρήσης οικον. έτους 2005 της ΔΕΠΟΚΑ-Ε.Π.

 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

        ΣΙΜΩΤΑΣ  ΠΑΝΑΓΗΣ
 


Copyright © 2006, Δήμος Ελειού-Πρόννων