ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Λίγα λόγια δια τον Δήμο

Η Οργάνωση του Δημαρχείου

Εξυπηρέτηση του Πολίτη

ΔΕΠΟΚΑ-ΚΑΠΗ

Πολιτιστικά. Αθλητικά, Εκπαίδευση, Εκδόσεις.................

Τα έργα που έγιναν, τα έργα που θα γίνουν

Δελτία Τύπου, Προκηρύξεις, Προγράμματα Χρηματοδοτήσεων.......

Ελειός-Πρόννοι.....Ζωή, Φύση, Πολιτισμός, Εκδηλώσεις,....

Χάρτες,Παραλίες,Αξιοθέατα, Συγκοινωνίες,Πληροφορίες....


 

 

 



























 

 





 


 Web Design

  ΚΑΤΕΛΕΙΟΣ-ΠΟΡΟΣ-ΣΚΑΛΑ ......Διαλέξτε τον Τουριστικό σας προορισμό Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
     

     

Δελτίο τύπου Δήμου Ελειού - Πρόννων 2/03/2006
Θέμα :
Δελτίο τύπου 2ης συνεδρίασης 2006


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ

 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

Σας γνωρίζουμε ότι:

Την 17η Φεβρουαρίου 2006  πραγματοποιήθηκε η 2η   συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελειού-Πρόννων στο Δημοτικό Κατάστημα Πάστρας και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

 

  1. Έγινε αποδοχή των μελετών: Δρόμος πρόσβασης προς Νεκροταφείο οικισμού Καπανδρίτι, Δημοτική οδοποιία Ελειού, Δημοτική οδοποιία Πρόννων.
  2. Εγκρίθηκε Προγραμματική Σύμβαση έτους 2006 μεταξύ του Δήμου Ελειού-Πρόννων, ΤΕΔΚ-Κ.Ι., Διαδημοτική Επιχείρηση Καθαριότητας και Προστασίας Περιβάλλοντος Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

3.      Αποφασίστηκε η οργανική τακτοποίηση συμβασιούχων εργαζομένων Δήμου Ελειού-Πρόννων σε συνιστώμενες προσωρινές ή προσωποπαγείς θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ως εξής: Κουστουμπάρδη Σοφία του Δημητρίου, υπάλληλος Διοικητικού-Λογιστικού, Καμπίτση Χριστίνα του Σωτηρίου, Διοικητικός Υπάλληλος. Τσιμάρα Πολυξένη του Δημητρίου, Κλητήρας.

4.       Εγκρίθηκε ο 1ος συγκριτικός πίνακας για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την οργάνωση και υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου Ελειού-Πρόννων για την υλοποίηση του έργου: «Ολοκλήρωση των απαιτούμενων με βάση την οδηγία 91/271/ΕΟΚ Υποδομών Συλλογής και Επεξεργασίας λυμάτων στη Νότια Κεφαλονιά».Αποφασίστηκε η επέκταση της ανωτέρω σύμβασής κατά δεκαοκτώ (18) μήνες, αρχής γενομένης από τις 22/4/2006.

5.      Εγκρίθηκε ο απολογισμός του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χιονάτων έτους 2005.

6.      Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΠΟΚΑ-Ε.Π. οικον. έτους 2006, με ΕΣΟΔΑ                              837.888,14  ευρώ.                                          ΕΞΟΔΑ                               796.888,14  ευρώ.
ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ                      41.000,00  ευρώ.

7.      Ορίστηκε εκπρόσωπος του Δήμου Ελειού-Πρόννων στην επιτροπή του άρθρου 1 του Π.Δ/τος 23/2000 (ΦΕΚ 18 Α /7-2-2000) ο Αντιδήμαρχος Γαβριελάτος Ιωάννης με αναπληρωτή του, το Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Σκάλας Τσιμάρα Άγγελο.

 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

        ΣΙΜΩΤΑΣ  ΠΑΝΑΓΗΣ
 


Copyright © 2006, Δήμος Ελειού-Πρόννων